Menu
Καλάθι Αγορών

Καθαριστικά (69 Προϊόντα)

Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή
Υποκατηγορίες
Brands
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90396
Ισχυρό καθαριστικό υγρό κεραμικών πλακιδίων & αρμών. Αφαιρεί δύσκολες βρωμιές και επικαθήσεις.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΙσχυρό υγρό καθαρισμού κεραμικών πλακιδίων και αρμών. Αφαιρεί και απομακρύνει υπολείμματα αρμόστοκων, τσιμέντου, σοβάδων και άλλων οικοδομικών υλικών από κεραμικές επιφάνειες. Κ..
3.25€
Χωρίς ΦΠΑ:3.25€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90181
Καθαριστικό υγρό για λίπη από φούρνους - σχάρες - πλατό.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΠολύ ισχυρό, αλκαλικό προϊόν που αφαιρεί λίπη από τα τοιχώματα του φούρνου, σχάρες, πλατό. Ιδανικό για ξεραμένα λίπη σε σκεύη μαγειρέματος όταν χρειάζονται τρίψιμο, βοηθάει την αποκόλληση λιπών και ελαίων, μειώνει τ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90312
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ισχυρό, αλκαλικό προϊόν για γυάλινες προσθήκες τζακιών ή σομπών. Αφαιρεί επίμονους λεκέδες, επικαθήσεις από καπνιά και κάρβουνο εύκολα και αποτελεσματικά. Μειώνει τον χρόνο καθαρισμού και την μηχανική τριβή. Ειδικό προϊόν που σκοπό έχει να απομακρύνει και να καθαρίζει τις επικ..
3.95€
Χωρίς ΦΠΑ:3.95€
Brand: EPSILON HELLAS Κωδικός Προϊόντος: 0885000
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΥΓΡΟ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ:ΠΕΡΙΕΧΕΙ 70% ΑΛΚΟΟΛΗ ΚΑΤΑ ΟΓΚΟΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΑΠΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΡΙΨΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ. ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ GEL  Μ..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90092
Ιδιότητες και εφαρμογέςΕλαφρά αλκαλικό καθαριστικό για επιφάνειες σκληρών ξύλων όπως teak, μαόνι ,μερόντι κ.α. Καθαρίζει από επικαθίσεις αλάτων και ρύπων τις επιφάνειες και δεν δημιουργεί ραβδώσεις και κηλίδες. Αφήνει τις επιφάνειες καθαρές και τους πόρους απαλλαγμένους από ρύπους, για να δεχθού..
4.20€
Χωρίς ΦΠΑ:4.20€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90099
Καθαριστικό υγρό για αλουμίνια.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΑποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό των επεξεργασμένων με ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίων όπως παράθυρα, παντζούρια, μπαλκονόπορτες κ.λπ. Αφαιρεί λεκέδες από καυσαέρια, άλατα νερού, διάφορες ξεραμένες επικαθίσεις εύκολα και γρήγορα. Αφαι..
4.30€
Χωρίς ΦΠΑ:4.30€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08902
Υψηλής ποιότητας αφαίρεσης σκουριάςΥψηλή τριχοειδής δραστηριότηταΟι βέλτιστες ιδιότητες ερπυσμού για την άριστη διείσδυση της σκουριάς, δηλ. Ακόμη και οι επίμονες, σκουριασμένες με κοχλίεςσυνδέσεις χαλαρώνουνΒέλτιστη αφαίρεση σκουριάςΔιεισδύει στη σκουριά και χαλαρώνει τις βιδωμένες ..
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90085
Βελτιωτικό γαλάκτωμα κόλλας πλακιδίων & αρμόστοκων.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΓαλάκτωμα ακρυλικής ρητίνης για την βελτίωση των ιδιοτήτων τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων. Κατάλληλο για βελτιωτικό σε κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους τσιμεντοειδούς βάσης. Βελτιώνει την ελαστικότητα, την πρόσ..
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90019
Πρόσμικτο ακρυλικό γαλάκτωμα κονιαμάτων.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΣυμπυκνωμένο γαλάκτωμα ακρυλικής ρητίνης για την βελτίωση των ιδιοτήτων των τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων.Βελτιώνει την ελαστικότητα, την πρόσφυση, την στεγανότητα των κονιαμάτων. Απόλυτα συμβατό με τον ασβέστη, το τσιμέ..
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:4.40€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90949
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Πλαστικοποιητικό διάφανο πρόσμικτο υγρό που αντικαθιστά τον ασβέστη έτοιμο προς χρήση. Η αντικατάσταση του ασβέστη στα ασβεστοκονιάματα επιτυγχάνεται με την προσθήκη σε αυτά του υγρού Κ 200 , το οποίο παρέχει στα τσιμεντοκονιάματα όλα τα πλεονεκτήματα και καταργεί όλα τα μειον..
4.45€
Χωρίς ΦΠΑ:4.45€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90079
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ήπιο καθαριστικό για συχνό καθαρισμό των ευαίσθητων ξύλινων επιφανειών όπως έπιπλα από λάκα, σατινέ, ματ. Αφαιρεί δακτυλιές, λιπαρούς λεκέδες, σκόνη και αφήνει την επιφάνεια τελείως καθαρή από στίγματα, θαμπάδα και γραμμές.   ΠΕΡΙΕΧΕΙ : Λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειο..
4.55€
Χωρίς ΦΠΑ:4.55€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90078
Καθαριστικό υπολειμμάτων από αυτοκόλλητες ταινίες.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΤο Tape Remover συνιστάται για τον καθαρισμό κάθε αντικειμένου που φέρει αυτοκόλλητη ταινία σήμανσης ή προστασίας. Αφαιρεί εύκολα υπολείμματα κόλλας αποκολλημένων προστατευτικών ταινιών από πλαστικές μπανιέρες, ανοξείδωτο..
4.70€
Χωρίς ΦΠΑ:4.70€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893900011
Πάστα χεριών ιδανική για τον βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό δύσκολων ρύπων.Ιδιότητες: Τιμή pH: 9,5 (±0,5). Με ευχάριστο άρωμα λεμονιού.Οδηγίες χρήσης: Βάλτε την αναγκαία ποσότητα στα χέρια σας και τρίψτε έως ότου διαλυθούν πλήρως οι ρύποι.Ξεβγάλετε με άφθονο νερό και στεγνώστε επιμελ..
4.80€
Χωρίς ΦΠΑ:4.80€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90071
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ουδέτερο καθαριστικό για ευαίσθητες επιφάνειες, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό ξύλινων δαπέδων και γενικά ξύλινων επιφανειών όπως ξύλινες πόρτες, ξύλινοι πάγκοι κ.λ.π. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Αφήνει την επιφάνεια τελείως καθαρή από στίγματα, γραμμές και θαμπάδες. Στεγνώ..
4.80€
Χωρίς ΦΠΑ:4.80€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90950
Ουδέτερο καθαριστικό με συστατικά περιποίησης για τα Laminate δάπεδα άλλα συνθετικά και φυλλόμορφα δάπεδα. Δεν φθείρει τις επιφάνειες ούτε δημιουργεί ραβδώσεις και επιστρώσεις. Αφαιρεί λεκέδες, αρωματίζει ελαφρά τον χώρο και ξαναζωντανεύει τα χρώματα της επιφάνειας. Τα συστατικά του αφορούν τους ρύπ..
4.90€
Χωρίς ΦΠΑ:4.90€
Brand: WENKO Κωδικός Προϊόντος: 275101121
   Προστασία κατά της μούχλας H εύκαμπτη και μαλακή επιφάνειά του επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα γύρω από τα φρούτα και τα λαχανικά αποτρέποντας αποτελεσματικά τη συγκέντρωση μικροβίων και τη δημιουργία μούχλας. Αντιμουχλική επιφάνεια για τα συρτάρια του ψυγ..
4.99€
Χωρίς ΦΠΑ:4.99€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90056
Καθαριστικό υπολειμμάτων μούχλας & υγρασίας ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΕιδικό υγρό καθαριστικό για λεκέδες από μούχλα και υγρασία. Έτοιμο για χρήση με ψεκαστήρα ασφαλείας, ιδανικό για όλα τα δύσκολα σημεία που υπάρχουν τέτοιοι λεκέδες.ΠΕΡΙΕΧΕΙ : Λιγότερο από 5% μη ιονικές και ανιονικές επιφανε..
5.70€
Χωρίς ΦΠΑ:5.70€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90651
Ισχυρό καθαριστικό τουαλέτας. Αφαιρεί πουρί, άλατα, σκουριά, οργανικές επικαθήσεις.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΓρήγορης δράσης όξινο, ισχυρό καθαριστικό για την απομάκρυνση από πουρί, άλατα ασβεστίου, σκουριάς. Διαλύει και εξαλείφει τα άλατα και τους οργανικούς ρύπους από τη λεκάνη της τουαλέτας εν..
5.80€
Χωρίς ΦΠΑ:5.80€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90656
Συμπυκνωμένο ισχυρό όξινο καθαριστικό & αφαιρετικό υγρό οξειδώσεων & επικαθήσεων απο σκληρές επιφανείες.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΣυμπυκνωμένο ισχυρό όξινο καθαριστικό και αφαιρετικό ανόργανων οξειδώσεων και επικαθήσεων από σκληρές επιφάνειες. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς αναθυμιάσεις είναι ιδανικό γ..
5.80€
Χωρίς ΦΠΑ:5.80€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90376
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Προϊόν μελετημένο να καθαρίζει, να προστατεύει και να συντηρεί τις δερμάτινες επιφάνειες, όπως σαλόνια σπιτιών, αυτοκινήτων, σκαφών, πολυθρόνες, διακοσμητικές επιφάνειες, κ.α. Είναι άχρωμο και αναδεικνύει την φυσική όψη του δέρματος, χωρίς να αλλοιώνει την αρχική του όψη  ..
5.85€
Χωρίς ΦΠΑ:5.85€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90015
Ισχυρό αποφρακτικό υγρό σωληνώσεων αποχετευτικού δικτύου ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΔιαλύει εύκολα και γρήγορα τρίχες, χαρτιά, αποφάγια, πανιά, πουρί και ακαθαρσίες που έχουν οι σωληνώσεις σε νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες και νεροχύτες. Καταργεί τα μηχανικά μέσα, βεντούζες, ατσαλίνες κ.α. Χρησιμοποιε..
7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.00€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90313
Ισχυρό καθαριστικό υγρό κεραμικών πλακιδίων & αρμών. Αφαιρεί δύσκολες βρωμιές και επικαθήσεις.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΙσχυρό υγρό καθαρισμού κεραμικών πλακιδίων και αρμών. Αφαιρεί και απομακρύνει υπολείμματα αρμόστοκων, τσιμέντου, σοβάδων και άλλων οικοδομικών υλικών από κεραμικές επιφάνειες. Κ..
7.10€
Χωρίς ΦΠΑ:7.10€
Brand: JB Κωδικός Προϊόντος: 100-2000
Καθαριστικό καπνιάς- πίσσας. Αποτρέπει την ανάφλεξη της καμινάδας. Διατηρεί καθαρό το χώρο καύσης, τα μπουριά και τη καμινάδα. Είναι άφλεκτο, και μη εκρηκτικό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους λεβήτων, , σόμπες, τζάκια, καμινάδες.Περιέχει δοσομετρητή. ..
7.85€
Χωρίς ΦΠΑ:7.85€
Brand: EPSILON HELLAS Κωδικός Προϊόντος: 0885500
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΥΓΡΟ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ: ΠΕΡΙΕΧΕΙ 70% ΑΛΚΟΟΛΗ ΚΑΤΑ ΟΓΚΟΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΑΠΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΡΙΨΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ. ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ GEL..
7.95€
Χωρίς ΦΠΑ:7.95€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90036
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΕιδικής επεξεργασίας άχρωμο φυσικό λάδι, ιδανικό για συντήρηση και φρεσκάρισμα των σκληρών ξύλινων επιφανειών εξωτερικών χώρων. Είναι ιδανικό για έπιπλα κήπου και βεράντας, για έπιπλα εσωτερικού χώρου φτιαγμένα από τικ, μαόνι και άλλα εξωτικά ξύλα, καθώς και για κάθε ξύλιν..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 69 (3 Σελ.)