Menu
Καλάθι Αγορών

Καθαριστικά

Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή
Υποκατηγορίες
Brands
Κωδικός Προϊόντος: 0890200004
Περιγραφή Υλικό αφαίρεσης σκουριάς υψηλής ποιότητας, λιπαντικό αποτέλεσμα — χάρη στην τελευταία τεχνολογία προσθέτων (τεχνολογία OMC 2) Υψηλή τριχοειδής δραστηριότηταΟι εξαιρετικές ιδιότητες ερπυσμού εξασφαλίζουν πολύ υψηλή διείσδυση στη σκουριά και εξαιρετική αφαίρεση της διάβρωσηςΠεριέχε..
11.32€
Κωδικός Προϊόντος: 0893130400
Περιγραφή Υλικό αφαίρεσης σκουριάς υψηλής απόδοσης με δήλωση καταλληλότητας για τρόφιμα (NSF - H1) Περιέχει συνθετικό λάδιΒέλτιστες ιδιότητες ερπυσμού και λίπανσηςΕξαιρετικά υψηλός βαθμός τριχοειδούς δραστηριότηταςΟι εξαιρετικές ιδιότητες ερπυσμού εξασφαλίζουν εξαιρετικά γρήγορη διείσδ..
18.69€
Κωδικός Προϊόντος: 0893139204
Περιγραφή Πρωτοποριακά αρωματικά χώρου, ιδανικά για την καμπίνα του αυτοκινήτου, χαρίζοντας ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα, αφήνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας στην ατμόσφαιρα. Υδατικά διαλύματα για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρωνΙδανικό προϊόν για τον αρωματισμό των εσωτερικών χώρων: των οχημάτω..
51.55€
Κωδικός Προϊόντος: 0893139210
Περιγραφή Πρωτοποριακά αρωματικά χώρου, ιδανικά για την καμπίνα του αυτοκινήτου, χαρίζοντας ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα, αφήνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας στην ατμόσφαιρα. Υδατικά διαλύματα για τον αρωματισμό εσωτερικών χώρωνΙδανικό προϊόν για τον αρωματισμό των εσωτερικών χώρων: των οχημάτω..
52.01€
Κωδικός Προϊόντος: 0890610555
Περιγραφή Εφαρμογή Τεχνικές πληροφορίες Έγγραφα Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό λεκέδων λαδιού για το μαλάκωμα και την απορρόφηση λαδιών και γράσων. Ιδιαίτερα πτητικό καθαριστικό για πλήρη και αποτελεσματική απομάκρυνση των διαφόρων λεκέδων λαδιού με διεισδυτική δράση Βιοδιασπώμενο (≥ 9..
29.55€
Κωδικός Προϊόντος: 0893900012
Περιγραφή Καθαριστικό χεριών χωρίς μικροπλαστικά για μεσαία έως μεγάλη ποσότητα βρομιάς, περιλαμβάνει ουσίες απολέπισης από φυσικό περλίτη Φιλικό προς το δέρμαΚαθαρίζει και προστατεύει Η υψηλή αναλογία ουσιών με προφυλακτική δράση εμποδίζει τον ερεθισμό του δέρματος Με ουδέτερο pH και χωρίς ..
11.04€
Κωδικός Προϊόντος: 0893900000
Περιγραφή Καθαριστικό χεριών χωρίς μικροπλαστικά για μεσαία έως μεγάλη ποσότητα βρομιάς, με φυσικές ουσίες λείανσης. Καθαρίζει σχολαστικά τα χέρια από λάδι, γράσο, βρομιά κ.λπ. Δερματολογικά ελεγμένο Δεν περιέχει διαλύτες και σιλικόνη Ουδέτερο pH Περιέχει φυσικά συστατικά Δεν περιέχει πλαστικ..
41.98€
Brand: PG Κωδικός Προϊόντος: Α-Α808
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚO ΣΥΛΛEΚΤΗ ΥΓΡΑΣIΑΣ - ABSODRY SPARE PARTΑνταλλακτικοί κρύσταλλοι για συλλέκτες υγρασίας. Σε ειδική συσκευασία για την αποφυγή απωλειών κατά την αντικατάσταση τους στην συσκευή. Εύκολη εφαρμογή χωρίς προβλήματα. Για μπάνια, κουζίνες, υπόγειους χώρους, αποθήκες, υπόσκαφα σ..
4.85€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90396
Ισχυρό καθαριστικό υγρό κεραμικών πλακιδίων & αρμών. Αφαιρεί δύσκολες βρωμιές και επικαθήσεις.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΙσχυρό υγρό καθαρισμού κεραμικών πλακιδίων και αρμών. Αφαιρεί και απομακρύνει υπολείμματα αρμόστοκων, τσιμέντου, σοβάδων και άλλων οικοδομικών υλικών από κεραμικές επιφάνειες. Κ..
2.43€ 3.25€
Brand: DEN BRAVEN Κωδικός Προϊόντος: Α-Α602
ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ DB HAND CLEANΑλοιφή καθαρισμού χεριών με άρωμα λεμόνι. Εξαιρετικά χρήσιμη για την εφαρμοσμένη μηχανική, τα συνεργεία, τη ναυπηγική κλπ. Περιέχει ενεργά συστατικά που καθαρίζουν με επιτυχία τις δύσκολες βρωμιές στις οποίες τα κοινά σαπούνια είναι αναπο..
3.02€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90312
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ισχυρό, αλκαλικό προϊόν για γυάλινες προσθήκες τζακιών ή σομπών. Αφαιρεί επίμονους λεκέδες, επικαθήσεις από καπνιά και κάρβουνο εύκολα και αποτελεσματικά. Μειώνει τον χρόνο καθαρισμού και την μηχανική τριβή. Ειδικό προϊόν που σκοπό έχει να απομακρύνει και να καθαρίζει τις επικ..
2.70€ 3.95€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90652
 Ιδιότητες & Εφαρμογές Προϊόν τριπλής δράσης που χρησιμοποιείτε στο αποχετευτικό δίκτυο, σε αποχετεύσεις, σιφόνια, νιπτήρες, νεροχύτες. Απαλλάσσει τον χώρο από τις δυσάρεστες οσμές. Με ειδικές ενεργές ουσίες και απολυμαντικά πρόσθετα, που δρουν πάνω στις οργανικές επικαθίσεις, καθα..
3.00€ 4.00€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90630
 Ιδιότητες & ΕφαρμογέςΣυμπυκνωμένο ασθενώς αλκαλικό καθαριστικό για επιφάνειες κατασκευασμένες από τσιμεντοκονία Αφήνει την επιφάνεια χωρίς στίγματα και θαμπάδα. Ξαναδίνει στην επιφάνεια την αρχική της μορφή είναι για όλες τις επιφάνειες κάθετες ή οριζόντιες. Κατάλληλο και για..
3.00€ 4.70€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90651
Ισχυρό καθαριστικό τουαλέτας. Αφαιρεί πουρί, άλατα, σκουριά, οργανικές επικαθήσεις.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΓρήγορης δράσης όξινο, ισχυρό καθαριστικό για την απομάκρυνση από πουρί, άλατα ασβεστίου, σκουριάς. Διαλύει και εξαλείφει τα άλατα και τους οργανικούς ρύπους από τη λεκάνη της τουαλέτας εν..
3.30€ 5.80€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90003
Ιδιότητες & ΕφαρμογέςΙσχυρό όξινο καθαριστικό για ΑΓΥΑΛΙΣΤΑ μάρμαρα και μωσαϊκά με ελάχιστο τρίψιμο, επαναφέροντας το στην αρχική του όψη. Άμεσα αποτελεσματικό σε πολύ δύσκολους πολυκαιρισμένους επίμονους λεκέδες και χρωστικές που δεν καθαρίζουν τα κοινά καθαριστικά, όπως λεκέδες από σκουρι..
3.30€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90154
Αποφρακτικό και καθαριστικό υγρό κατάλληλο για όλους τους τύπους σωληνώσεων αποχετευτικού δικτύου. Αποφράζει και απαλλάσσει τις σωληνώσεις από τις οργανικές επικαθίσεις, αποφεύγοντας έτσι το συχνό βούλωμα. Ιδανικό για χώρους εστίασης, κουζίνες που πέφτουν συστηματικά λίπη και οργανικά λύματα. Περιέχ..
3.50€ 6.30€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90015
Ισχυρό αποφρακτικό υγρό σωληνώσεων αποχετευτικού δικτύου ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΔιαλύει εύκολα και γρήγορα τρίχες, χαρτιά, αποφάγια, πανιά, πουρί και ακαθαρσίες που έχουν οι σωληνώσεις σε νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες και νεροχύτες. Καταργεί τα μηχανικά μέσα, βεντούζες, ατσαλίνες κ.α. Χρησιμοποιε..
3.50€ 7.00€
Brand: BISON Κωδικός Προϊόντος: 27403
Παχύρρευστο υγρό 500mlΠανίσχυρη φόρμουλα σε τζελ Φτάνει στα πιο βαθιά σημεία της αποχέτευσης Χωρίς αναβρασμό ή πιτσίλισμα Γρήγορα αποτελέσματα: 30 λεπτά Ιδανικό για τους περισσότερους τύπους σωληνώσεων στην κουζίνα, την τουαλέτα το μπάνιο και τον νιπτήρα Να μην χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό μ..
3.50€
Brand: PG Κωδικός Προϊόντος: Α-Α809
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚO ΣΥΛΛEΚΤΗ ΥΓΡΑΣIΑΣ - ABSODRY SPARE PARTΑνταλλακτικοί κρύσταλλοι για συλλέκτες υγρασίας. Σε ειδική συσκευασία για την αποφυγή απωλειών κατά την αντικατάσταση τους στην συσκευή. Εύκολη εφαρμογή χωρίς προβλήματα. Για μπάνια, κουζίνες, υπόγειους χώρους, αποθήκες, υπόσκαφ..
4.13€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90376
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Προϊόν μελετημένο να καθαρίζει, να προστατεύει και να συντηρεί τις δερμάτινες επιφάνειες, όπως σαλόνια σπιτιών, αυτοκινήτων, σκαφών, πολυθρόνες, διακοσμητικές επιφάνειες, κ.α. Είναι άχρωμο και αναδεικνύει την φυσική όψη του δέρματος, χωρίς να αλλοιώνει την αρχική του όψη  ..
4.00€ 5.85€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90092
Ιδιότητες και εφαρμογέςΕλαφρά αλκαλικό καθαριστικό για επιφάνειες σκληρών ξύλων όπως teak, μαόνι ,μερόντι κ.α. Καθαρίζει από επικαθίσεις αλάτων και ρύπων τις επιφάνειες και δεν δημιουργεί ραβδώσεις και κηλίδες. Αφήνει τις επιφάνειες καθαρές και τους πόρους απαλλαγμένους από ρύπους, για να δ..
4.20€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90099
Καθαριστικό υγρό για αλουμίνια.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΑποτελεσματικό προϊόν για τον καθαρισμό των επεξεργασμένων με ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίων όπως παράθυρα, παντζούρια, μπαλκονόπορτες κ.λπ. Αφαιρεί λεκέδες από καυσαέρια, άλατα νερού, διάφορες ξεραμένες επικαθίσεις εύκολα και γρήγορα. ..
4.30€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90019
Πρόσμικτο ακρυλικό γαλάκτωμα κονιαμάτων.ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΣυμπυκνωμένο γαλάκτωμα ακρυλικής ρητίνης για την βελτίωση των ιδιοτήτων των τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων.Βελτιώνει την ελαστικότητα, την πρόσφυση, την στεγανότητα των κονιαμάτων. Απόλυτα συμβατό με τον ασβέστη, το τσιμέ..
4.40€
Brand: NEW LINE Κωδικός Προϊόντος: 90079
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ήπιο καθαριστικό για συχνό καθαρισμό των ευαίσθητων ξύλινων επιφανειών όπως έπιπλα από λάκα, σατινέ, ματ. Αφαιρεί δακτυλιές, λιπαρούς λεκέδες, σκόνη και αφήνει την επιφάνεια τελείως καθαρή από στίγματα, θαμπάδα και γραμμές.   ΠΕΡΙΕΧΕΙ : Λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειο..
4.55€
Brand: BISON Κωδικός Προϊόντος: 27413
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣΕξαιρετικά δυνατό - αφαιρεί εύκολα το καμμένο λίποςΑφαιρείται γρήγορα. Με άρωμα φρεσκάδαςΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑΙδανικο για χρήση στις εστίες της κουζίνας, στο πλατό μαγειρέματος και στον φούρνο. Απολιπαίνει τον οικιακό εξοπλισμό.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗΑπαιτήσεις επιφάνειας: Μην το χ..
4.64€ 5.12€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 90 (4 Σελ.)