Menu
Καλάθι Αγορών

DURO STICK

Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntfp04
Σφραγιστικό νέας γενιάς σε μορφή σκόνης, βινυλικής βάσης με υαλοσφαιρίδια, θιξοτροπικό, εύκαμπτο, μηδενικής συρρίκνωσης και ισχυρής πρόσφυσης σε κάθε πορώδη ή μη επιφάνεια. Παρέχει μακροχρόνια προστασία, είναι υδαταπωθητικό, δεν επηρεάζεται από τον πάγο ή τη μόνιμη υγρασία ακόμη και τα λιμνάζοντα νε..
1.50€
Χωρίς ΦΠΑ:1.50€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: si2430
Σφραγιστικό λευκού χρώματος, ακρυλικής βάσης, χωρίς διαλύτες, με υψηλή ελαστικότητα. Είναι κατάλληλος για τη σφράγιση αρμών περιμετρικά σε κουφώματα από αλουμίνιο, ξύλο και βαμμένο σίδερο. Είναι απαραίτητος στους ελαιοχρωματιστές για την πλήρωση αρμών, αφού καλύπτει τριχοειδείς ρωγμέ..
1.65€
Χωρίς ΦΠΑ:1.65€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: si2281
Σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας, με ισχυρή πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες. Αντιστέκεται στους μύκητες, στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στην UV ακτινοβολία, ενώ είναι ανθεκτική και σε απορρυπαντικά, οξέα και αλμυρό νερό. Σταθεροποιείται γρήγορα αντιδρώντας με την υγρασία, παρου..
1.70€
Χωρίς ΦΠΑ:1.70€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: nt6601
Επισκευαστικός, λευκός ρητινούχος στόκος, τσι­μεντοειδούς βάσης, ινοπλισμένος, εμπλουτισμέ­νος με κεραμικά σφαιρίδια. Ιδιαίτερα θιξοτροπικός, δεν ‘κρεμάει’, με αποτέ­λεσμα να μην χρειάζεται καλούπι. Γεμίζει με μία στρώση, ρωγμές και οπές πλάτους 20mm και βάθους 30mm, χωρίς να συρρικνώνεται. Κατάλληλ..
1.70€
Χωρίς ΦΠΑ:1.70€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: si2280
Σιλικόνη μεγάλης ελαστικότητας, με ισχυρή πρόσφυση σε μη πορώδεις επιφάνειες. Αντιστέκεται στους μύκητες, στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στην UV ακτινοβολία, ενώ είναι ανθεκτική και σε απορρυπαντικά, οξέα και αλμυρό νερό. Σταθεροποιείται γρήγορα αντιδρώντας με την υγρασία, παρου..
1.70€
Χωρίς ΦΠΑ:1.70€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: KJ20504
Υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτή κόλλα νέας τεχνολογίας, με βάση ακρυλικά πολυμερή. Είναι άοσμη, δεν κρεμάει, δεν λαδώνει κατά την εφαρμογή της, έχει εξαιρετική αντοχή μετά την ωρίμανσή της ακόμη και σε έκθεση σε νερό για αρκετές ημέρες. Εύκολη στη χρήση της, διατηρεί την αρχική της ελαστικότητα, εξασφ..
2.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.00€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: kj3500
Κόλλα βάσεως PVA, για ισχυρές συγκολλήσεις υλικών από ξύλο και χαρτί.  Πυκνόρρευστη, με ρύγχος ελεγχόμενης ροής, στο στέγνωμά της γίνεται διάφανη και χαρίζει καθαρά κολλήματα, εύκολα και γρήγορα.  Ιδανική για επισκευές, χειροτεχνίες και hobby κατασκευές, στο σχολείο, το σπίτι, το γραφείο. Άοσμη, ά..
2.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.00€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntjy01
Το DUROWOOD είναι κατάλληλο:Για στοκάρισμα ξύλινων σοβατεπί και παρκέτων στα σημεία συμβολής τους. Εξασφαλίζει τη στεγανότητα των παρκέτων αφού η υψηλή ελαστικότητά του τα διαφυλάσσει από τις τάσεις εφελκυσμού που δημιουργούνται. Σφραγίζει ρωγμές μεταξύ των αρμών των ξύλινων παρκέτων που δημιο..
2.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.00€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: be6970
Η DUROSTICK No 69 είναι κατάλληλη για βιομηχανίες σαλονιών, υποδηματοποιίας και εφαρμογές σε εγκαταστάσεις κλιματιστικών, βιομηχανίες πλαστικών σκαφών κ.ά. Κολλά δέρμα, αφρώδες πλαστικό, λάστιχο, φελλό, μοκέτα και χαρτόνι μεταξύ τους ή επάνω σε ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες.ΧΡΗΣΗ 1. Προετοιμα..
2.20€
Χωρίς ΦΠΑ:2.20€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: tspgk04
Το DUROSTICK 52,5 PLUS προσφέρεται για παρασκευή κορυφαίας ποιότητας κονιαμάτων επισκευής, σφράγισης, διαμόρφωσης κοίλου λουκιού, αποκατάστασης σοβά κ.ά.Ιδανικό για μικροεπισκευές, μερεμέτια, δημιουργία διακοσμητικών αντικειμένων και για όποια άλλη εργασία απαιτείται χρήση λευκού ή γκρι τσιμέντου.Αν..
2.60€
Χωρίς ΦΠΑ:2.60€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: tsple04
Το DUROSTICK 52,5 PLUS προσφέρεται για παρασκευή κορυφαίας ποιότητας κονιαμάτων επισκευής, σφράγισης, διαμόρφωσης κοίλου λουκιού, αποκατάστασης σοβά κ.ά.Ιδανικό για μικροεπισκευές, μερεμέτια, δημιουργία διακοσμητικών αντικειμένων και για όποια άλλη εργασία απαιτείται χρήση λευκού ή γκρι τσιμέντου.Αν..
2.60€
Χωρίς ΦΠΑ:2.60€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: 18.09.007
Υδατοδιαλυτές χρωστικές με σύνθεση από ανόργανα οξείδια σιδήρου, επικαλυμμένα με υδατοδιαλυτές βινυλικές ρητίνες, σε μορφή πούδρας. Αντέχουν στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου και παρουσιάζουν εξαιρετική σταθερότητα και αντοχή στο χρόνο. Αποτελούν φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλο..
3.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.00€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntsp01
Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό νέας τεχνολογίας. Άοσμο, χωρίς διαλύτες, σε 32 επιλεγμένες αποχρώσεις. Διαθέτει υψηλή συγκολλητική δύναμη και ελαστικότητα, αντοχή στη UV ακτινοβολία, την υγρασία, το όξινο και αλκαλικό περιβάλλον. Δεν κιτρινίζει, είναι άφλεκτο, παρ..
3.05€
Χωρίς ΦΠΑ:3.05€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: kp2005
Τσιμεντοειδής, λευκή κόλλα κεραμικών πλακιδίων, ενισχυμένη με ρητίνες ακρυλικής βάσης.Εμφανίζει ισχυρή πρόσφυση, διακρίνεται για την υψηλή αρχική και τελική συγκολλητική της ικανότητά, ενώ μετά την τελική σκλήρυνσή της έχει αντοχή στην υγρασία και τον παγετό.Έχει μεγάλο ανοικτό χρόνο επικόλλησης.Κατ..
3.10€
Χωρίς ΦΠΑ:3.10€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntpa02
Αντισκωριακό & λιπαντικό Ραφιναρισμένο μείγμα ειδικών αποσταγμάτων, που διαλύουν τη σκουριά από κάθε μπλοκαρισμένο εξάρτημα ή εργαλείο και εξασφαλίζουν μελλοντική προστασία από τη διάβρωση. Απομακρύνει την υγρασία από τα ηλεκτρολογικά μέρη μηχανών. Απαραίτητο για το σπίτι, το..
3.30€
Χωρίς ΦΠΑ:3.30€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: nt3205
Σοβάς πρώιμων αντοχών, κρυσταλλικής βάσης, με βελτιωτικά πρόσθετα, ευκολοδούλευτος.Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και αντοχή. Εφαρμόζεται σε πάχος έως 1cm ανά στρώση, σε επιφάνειες από τούβλα, μπετόν, τσιμεντοκονία, πορομπετόν που έχουν προηγουμένως διαβραχεί.Είναι απαραίτητος στους ελαιοχρωματιστές γι..
3.40€
Χωρίς ΦΠΑ:3.40€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: gopo03
Για στοκάρισμα ξύλινων σοβατεπί και παρκέτων στα σημεία συμβολής τους. Εξασφαλίζει τη στεγανότητα των παρκέτων αφού η υψηλή ελαστικότητά του τα διαφυλάσσει από τις τάσεις εφελκυσμού που δημιουργούνται. Σφραγίζει ρωγμές μεταξύ των αρμών των ξύλινων παρκέτων που δημιουργούνται με την π..
3.40€
Χωρίς ΦΠΑ:3.40€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntsp02
Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες σε 32 επιλεγμένες αποχρώσεις, όμοιες των αρμόστοκων της DUROSTICK. Παρέχει υψηλή συγκολλητική δύναμη με παράλληλη ελαστικότητα, αντοχή στις ακτίνες UV, την υγρασία, το όξινο και αλκαλικό περιβάλλον. Η..
3.45€
Χωρίς ΦΠΑ:3.45€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntlt01
Πλαστικοποιητικό, διάφανο, πρόσμικτο υγρό, έτοιμο προς χρήση. Αντικαθιστά τον ασβέστη, προσδίδει τέλεια εργασιμότητα και επιβραδύνει την πήξη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα και καταργεί όλα τα μειονεκτήματα που δημιουργεί ο ασβέστης με τη συμμετοχή του, τόσο στα ασβεστοκονιάματα, όσο ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: sbga01
Ακρυλική ρητίνη που βελτιώνει σημαντικά τις ιδιότητές κάθε τύπουτσιμεντοκονιαμάτων & ασβεστοκονιαμά αυξάνει την πρόσφυση, τη στεγανότητα, την ελαστικότητα & την ανθεκτικότητα των κονιαμάτων, αποτρέποντας τη συρρίκνωση & τη δημιουργία ρωγμών.Ως υλικό προεπάλειψης σταθεροποιεί τις σαθρέςορυκτές επ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ns25501
Έτοιμο προς χρήση αστάρι ειδικής ακρυλικής βάσης, χωρίς διαλύτες, με χαλαζιακά αδρανή, εμπλουτισμένο με βελτιωτικά πρόσθετα. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση ακόμη και σε πολύ λείες επιφάνειες. Έχει εξαιρετική αντίσταση στα αλκάλια ενώ ταυτόχρονα δρα σαν φράγμα εισερχόμενης υγ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:3.50€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: ntsf80
Σιλικόνη για ελαστικές σφραγίσεις και συγκολλήσεις που υπόκεινται σε μεγάλη θερμική καταπόνηση. Είναι ανθεκτική έναντι πολλών χημικών ουσιών και έχει άριστη πρόσφυση σε λαμαρίνα, σίδερο και ανοξείδωτα μέταλλα. Αντέχει σε λάδια, γράσο, βαλβολίνες, νερό, αντιψυκτικό υγρό. Ιδανι..
3.60€
Χωρίς ΦΠΑ:3.60€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: sspl05
Ρητινούχο, λεπτόκοκκο, λευκό ή γκρί τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης ατελειών, υψηλής καλυπτικής ικανότητας. Αρκεί μόνο η προσθήκη νερού για να δημιουργηθεί μία ευκολοδούλευτη πάστα, χωρίς σβώλους που απλώνεται μαλακά, δημιουργώντας μία ανθεκτική επιφανειακή κάλυψη, χωρίς ατέλειες και ρηγματώσεις, σε εσω..
3.90€
Χωρίς ΦΠΑ:3.90€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: sssp05
Ακρυλικό, λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με υδαταπωθητικές ρητίνες.Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία κρεμώδης πάστα, της οποίας η εφαρμογή με μεταλλική σπάτουλα ή με μηχάνημα εκτόξευσης, έχουν ως αποτέλεσμα τη δη­μιουργία απόλυτα λείας και ανθεκτικής επιφάνειας, χωρίς ατέλειες (φ..
3.90€
Χωρίς ΦΠΑ:3.90€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: kpgk05
Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων υψηλών αντοχώνΤσιμεντοειδής, εύκαμπτη, λευκή κόλλα πλακιδίων, ενισχυμένη με ακρυλικές ρητίνες. Διακρίνεται για την ισχυρή της πρόσφυση, τη μηδενική κατακόρυ­φη ολίσθηση, την αντοχή της στην υγρασία και τον παγετό. Η υψηλή της θιξοτροπία επιτρέπει επι­στρώσεις σε πάχη έως 15m..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 43 (2 Σελ.)