Menu
Καλάθι Αγορών

Σπρέι

Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή
Brands
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089361
Υλικό αντιδιαβρωτικής προστασίας. Μακρόχρονη αντιδιαβρωτική προστασία για νέες επαφές, διακόπτες και ηλεκτρομηχανικά μέρη κινητήρων.Εξαιρετικό λιπαντικό για λεπτά εξαρτήματα κινητήρων.Αφαιρεί τις ρύπους, τις ρητίνες, τα λάδια και τα μεταλλικά ρινίσματα.Δεν περιέχει οξέα, δεν δημιουργεί σκληρ..
14.00€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893114116
Πολύ ασφαλές λόγω της άριστης προστασίας κατα της διάβρωσης απο την επίδραση καιρικών συνθηκών. Απαιτείται ελάχιστος χρόνος, καθώς μόνο ένα στάδιο εργασίας είναι απαραίτητο. Καλύπτει καλά.   Για το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (SDS)  πατήστε εδώ   Για περισσότερες πληροφορίες πατήσ..
18.88€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893221
Σπρέϊ Σιλικόνης Προστατεύει, συντηρεί και μονώνει μόνιμα με καλά εξομαλισμένη επιφάνεια πλαστικών, καουτσούκ και μετάλλων στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Πλαστικά τεμάχια (π.χ. αμορτισέρ, μάσκες ψυγείου, αεροτομές, προστατευτικές λωρίδες, οροφές αυτοκινήτων από βινύλιο ..
8.38€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890222
Σπρέι περιποίησης ταμπλό Ειδικά διαμορφωμένο προϊόν που δημιουργήθηκε για να καθαρίζει και να ξαναδίνει άμεσα τη φυσική λάμψη σε πλαστικά, ελαστικά, δερμάτινα και συνθετικά υλικά. Ιδανικό για να καθαρίζει και να απομακρύνει τη σκόνη και τους ρύπους από το χώρο του οδηγού (cockpit). Χά..
9.50€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089026
Σπρέϊ Καθαρισμού Αφαιρεί με ευκολία την πίσσα, το λάδι και τις πιτσιλιές της σφραγίδας του κάτω μέρους και του στεγανωτικού υλικού από τη βαφή και το χρώμιο Καλή ισχύς διαλύτη Αφαιρεί την επίμονη ακαθαρσία Εφαρμογή γαλακτωματοποίησης Εύκολο να ξεπλύνετεΟδηγίες Οδηγίες: Ψεκάστε απευθε..
7.98€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890110
Σπρέϊ Φροντίδας Τα λαστιχένια μέρη διατηρούνται μαλακά. Τα λάστιχα στις πόρτες, το καπό του χώρου αποσκευών και το καπό του κινητήρα δεν παγώνουν κατά τη χειμερινή περίοδο και δεν κολλούν λόγω γήρανσης και επίδρασης θερμότητας. Φρεσκάρει τα χρώματα. Δεν προκαλεί φθορές στη βαφή και τα χρ..
14.24€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893032100
Σπρέι Αδιαβροχοποίησης Εξαιρετική υδροαπωθητική δράση – Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των υφασμάτων – Προστασία από τη δημιουργία λεκέδων, τους ρύπους, τα λάδια και τα γράσα – Πολύ καλή αντοχή στην τριβή- Δεν απαιτείται θερμική επεξεργασία – Δεν περιέχει ενώσεις φθορίου (δεν περιέχει PFOA, PFOS και..
17.32€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893011500
Σπρέϊ Γυαλίσματος Προσφέρει λάμψη μέσα σε λίγα λεπτά στα νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Απαιτεί ελάχιστο χρόνο επεξεργασίας. Το αυτοκίνητο αποκτά την όψη του φρεσκογυαλισμένου. Δεν περιέχει σιλικόνη. Χρήση:Ψεκάστε απλά και γυαλίστε με ένα στεγνό πανί   Για το Δελτίο Δεδ..
14.31€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08930155
Προστατεύει, συντηρεί λιπαίνει και μονώνει πλαστικά, ελαστικά ακόμη και μεταλλικά εξαρτήματα. Ιδανικό για την αναζωογόνηση των θαμπών πλαστικών διακοσμητικών και για την μείωση της γήρανσης των ελαστικών εξαρτημάτων.   Για το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (SDS)  πατήστε εδώ   ..
11.16€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0892331201
Σπρέϊ Ταχείας Απομάκρυνσης Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τον πάγο και τον λευκό παγετό Ακόμα και βαριά παγωμένα παράθυρα καθαρίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά από πάγο και λευκό παγετό Κανένα δύσκολο ξύσιμο των παραθύρων καθαρό Απαιτείται λίγος χρόνος Προστατεύει τα παράθυρα από..
13.37€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089313920
Κατάλληλο για όλα σχεδόν τα υφάσματα  Γενικής χρήσης  Δεν αφήνει κατάλοιπα. Δεν δημιουργεί λεκέδες  Άχρωμο Ειδικά επιλεγμένος συνδυασμός πρώτων υλών Γρήγορη και μόνιμη δράση Τα μόρια των οσμών δεν „σκεπάζονται“ όπως συμβαίνει με τα προϊόντα αποσμητικών χώρου, αλλά απομακ..
14.22€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089315
Ικανότητα ερπυσμού, άχρωμο ειδικό υγρό Ειδικό έλαιο χαμηλού ιξώδους με εξαιρετικές ιδιότητες ερπυσμού Προστατεύει επίσης τις δυσπρόσιτες περιοχές Αποτρέπει την πρόοδο της διάβρωσης Πολύ καλή συμβατότητα υλικού σε διάφορες επιφάνειες π.χ. βαμμένες επιφάνειες, μέταλλα και πλαστικά. Ευρύ φάσμα ..
20.06€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08931055
Σπρέϊ Μαύρο, ειδικό λιπαντικό που δεν «τρέχει», ανθεκτικό στις υψηλές πιέσεις. Ανθεκτικό στις υψηλές πιέσεις Αξιόπιστη αντιδιαβρωτική προστασία ακόμα και σε πολύ υψηλές θλιπτικές καταπονήσεις Απόσβεση θορύβων και κραδασμών Δεν «τρέχει» Εξαιρετική λίπανση ακόμα και σε σημεία λίπανσης ..
14.24€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893052
Σπρεϊ Κυλίνδρων Για τη φροντίδα όλων των τύπων κλειδαριών Η εξαιρετική διείσδυση εξασφαλίζει πολύ καλή μετατόπιση της υγρασίας Αποτρέπει την κατάψυξη το χειμώνα, καθώς δεν μπορεί να συσσωρευτεί υγρασία Περιέχει πρόσθετα προστασίας διάβρωσης Μόνιμη προστασία μηχανισμών ασφάλισης Χωρίς..
10.17€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893082400
Σπρέϊ Προστατευτικό Κερί Υδροαπωθητικό κερί αντιδιαβρωτικής προστασίας, υψηλής διαύγειας. Βαλβίδα 360° Ανθεκτικό στη θερμότητα Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως +160°C. Αξιόπιστο Διαθέτει ιδιότητες αυτοαποκατάστασης. Παρέχει πρόσφυση. Υδροαπωθητικό. Διαφανές Η αδιαβροχοποιημένη π..
11.50€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893230
Σπρεϊ Τραπεζοειδών Για παράταση της διάρκειας ζωής των τραπεζοειδών ιμάντων Αποτρέπει την ολίσθηση, μεταφέρει την πλήρη έξοδο της μονάδας δίσκου, εξαλείφει το τσούξιμο Εξαλείφει την εργασία αναπροσαρμογής σε περίπτωση ολικής ολίσθησης του ιμάντα λόγω κρύου, υγρασίας ή λόγω της κανονικής επ..
16.21€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893224
Σπρέϊ Φροντίδας Προστατεύει και συντηρεί πλαστικό και καουτσούκ σε οχήματα, σε τεχνικό εξοπλισμό και στο σπίτ Μη βρώμικη, μη λιπαρή και πλήρως συνθετική φροντίδα και μεμβράνη λιπαντικού Μην μολύνετε τα ρούχα κατά την επαφή Δεν υπάρχει πρόσφυση σκόνης ή σκόνης Αντιολισθητική προστασία α..
16.00€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08934731
Σπρέϊ Φροντίδας Πλαστική περιποίηση εσωτερικών χώρων με φρουτώδες άρωμα Οι υψηλής ποιότητας κηρούς καρναούβης μαζί με λάδι jojoba παρέχουν τη βέλτιστη φροντίδα Φρεσκάρει τα χρώματα και τους δίνει μια λαμπερή στιλπνότητα Τα πλαστικά διατηρούν την ελαστικότητά τους. Εξαλείφει τις τσιμπήματ..
20.00€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089011
Ταχεία εκκίνηση κινητήρα για ψυχρές εκκινήσεις που είναι απαλή στη μπαταρία, με αποδεδειγμένο συνδυασμό δραστικών παραγόντων Βοηθάει στα προβλήματα εκκίνησης γρήγορα και αξιόπιστα, ιδιαίτερα σε κρύο και υγρό καιρό Για όλους τους δίχρονους και τετράχρονους βενζινοκινητήρες, με και χωρίς καταλυτικ..
9.59€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890106
Σπρέι αντιψυκτικού Για φρένα ASMBYPAST-ANTISQUEAKSPR-300ML Αντίστροφα για τα τακάκια των φρένων Για μακροπρόθεσμη πρόληψη Σταματά το φρενάρισμα των φρένων Μην εφαρμόζετε απευθείας στα δισκόφρενα ή στο υλικό τριβής Χρησιμοποιείτε μόνο πίσω από τα τακάκια των φρένων Οδηγ..
13.29€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890100
Σπρέϊ Επαφών Εξαλείφει τα προβλήματα ανάφλεξης γρήγορα και αξιόπιστα Αποτελεί προφύλαξη κατά των διαταραχών ανάφλεξης που προκαλούνται από την υγρασία στα μηχανοκίνητα οχήματα και σε άλλα συστήματα ανάφλεξης χαμηλής τάσης Οι λεπτομέρειες επεξεργασίας είναι συστάσεις που βασίζονται στα πειρ..
9.03€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893114112
Σπρέϊ ΨευδάργυρουΥλικό επίστρωσης ψευδαργύρου με αντιδιαβρωτική αντοχή, σε γαλβανιζέ απόχρωση.Για την επιδιόρθωση γαλβανισμένων τεμαχίων.Προστατεύει αποτελεσματικά τα σιδηρούχα μέταλλα από διάβρωση.Ανοιχτόχρωμη, μεταλλική γυαλιστερή απόχρωση.Με την υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρά στοιχεία ψευδαργύρου..
10.40€
Brand: ARMOR ALL Κωδικός Προϊόντος: 163000100
Κερί προστασίας για ζάντες Shield for wheels 300ml, ARMOR ALL. Εμποδίζει την προσκόλληση της σκόνης των φρένων στις ζάντες.Απωθεί ακόμα και νερό, δεν αφήνει τη λάσπη να κολλήσει και να λερώσει την ζάντα. Οποιαδήποτε μορφή βρωμιάς μένει πάνω στην αόρατη ασπίδα, οπότε καθαρίζεται εύκολα και ..
11.95€
Brand: ARMOR ALL Κωδικός Προϊόντος: 445000100
Υγρό κερί σε σπρέι Speed wax spray 500ml, ARMOR ALL.Απομακρύνει βρωμιά, τις κηλίδες νερού και τη σκόνηΕφαρμόζεται σε υγρές ή ξηρές επιφάνειες ακόμα και απευθείας στο φως του ήλιουΑσφαλές και για χρήση σε γυάλινες επιφάνειεςΙδανικό για γρήγορο κέρωμα και για να διατηρήσετε την γυαλάδα του αυτοκινήτου..
14.40€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893114113
Περιγραφή Εφαρμογή Υψηλό πάχος στρώσης με το πρώτο πέρασμα ψεκασμού Υψηλός βαθμός ασφάλειας χάρη στη βέλτιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες Καταναλώνεται ελάχιστος χρόνος, καθώς απαιτείται μόνο μία εργασία Καλή κάλυψη Ευέλικτη χρήση χάρη στη ρυθμιζόμενη κεφαλή ψεκασμού Δυνατότητα εκ..
18.09€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 28 (2 Σελ.)