Menu
Καλάθι Αγορών

Σπρέι

Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή
Brands
ARMOR ALL2
WURTH24
Κωδικός Προϊόντος: 207228120
WD-40 Specialist® Bike Wash είναι ένα καθαριστικό ποδηλάτων για πλύσιμο που είναι εύκολο στη χρήση και ασφαλές για όλα τα μέρη και τις επιφάνειες του ποδηλάτου Γνωρίστε την επαγγελματική φόρμουλα υψηλής ποιότητας που είναι αρκετά ισχυρή για να βοηθήσει στην αφαίρεση του γράσου και της βρωμιάς για ν..
12.60€
Κωδικός Προϊόντος: 053706117
Κερί σε σπρέι Flex Wax Hybrid Solutions Pro Με την ειδική του φόρμουλα βασισμένη στο γραφίτη, προσφέρει απίστευτη γυαλάδα, υδατοαπωθητικότητα μαζί με αυξημένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και λείανση που βοηθά στη απομάκρυνση του νερού και την αποφυγή προσκόλλησης των ρύπων στο ό..
42.20€
Κωδικός Προϊόντος: 089020
Περιγραφή Εντοπίζει περιοχές διαρροών σε συστήματα πεπιεσμένου αέρα και αερίων Άνετος και γρήγορος εντοπισμός διαρροών σε περιοχές υπό πίεση με εγγυημένη επιτυχία Μη εύφλεκτος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα, δοχεία και σωλήνες με εύφλεκτα αέρια Θερμοκρασία επεξεργασίας: +5 °C έως +..
13.76€
Κωδικός Προϊόντος: 228776100
Σπρέυ καθαρισμού και απολύμανσης επιφανειών 300ml Σκοτώνει το 99,9% του SARS-CoV-2 που προκαλεί τον COVID-19 Σκοτώνει το 99,9% των ιών και των βακτηρίων Καθαρίζει και απολυμαίνει σε ένα βήμα Με φρέσκο άρωμα Για χρήση σε αυτοκίνητα Είναι ασφαλές για χρήση σε σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες..
6.90€
Κωδικός Προϊόντος: 08902221
Περιγραφή Εφαρμογή Τεχνικές πληροφορίες Έγγραφα Παρελκόμενα Παρέχει εξαιρετική καθαριστική ισχύ και απαλή φροντίδα σε ένα μόνο βήμα. Καθαρισμός και φροντίδα με ένα μόνο προϊόν Απαιτείται πολύ λίγος χρόνος για τη φροντίδα του εσωτερικού του οχήματος Για γενική χρήση σε όλα τα πλαστικά εξαρτ..
15.12€
Κωδικός Προϊόντος: 229148100
Σπρέι περιποίησης & καθαρισμού δερμάτων Η κορυφαία τεχνολογία του Armor All Shield + Ceramic Leather Cleaner δημιουργεί ένα αόρατο & κεραμικό φράγμα που απωθεί τη βρωμιά και τους λεκέδες χωρίς να χαλάει την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος Η τεχνολογία απώθησης λεκέδων παρέχει μακροχρόνια π..
12.00€
Κωδικός Προϊόντος: 230649100
Σπρέι περιποίησης αυτοκινήτου 500ml Είναι ασφαλές για όλες τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου, όπως γυαλί, βαφή (ματ και γυαλιστερό φινίρισμα), επένδυση, πλαστικά και μέταλλα Οι ιδιότητες αυτοκαθαρισμού παγιδεύουν τη βρωμιά, το αλάτι του δρόμου και άλλους ρύπους..
15.20€
Κωδικός Προϊόντος: 228974100
Το Armor All® Shield™ + Ceramic Glass Treatment and Cleaner προσφέρει μακροχρόνιαορατότητα και διαύγεια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ για να απωθεί το νερό και αποτρέπει διάφορα στοιχεία από το να κολλήσουν πάνω στο παμπρίζ. Γρήγορα, εύκολα και εξαιρετικά απ..
19.70€
Κωδικός Προϊόντος: 089322150
Περιγραφή Εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία, συντηρεί και μονώνει τα εξωτερικά και εσωτερικά πλαστικά, ελαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα του οχήματος, ενώ επίσης έχει καλές λιπαντικές ιδιότητες Τα πλαστικά εξαρτήματα διατηρούν ένα έντονα γυαλιστερό φινίρισμα και δεν γίνονται εύθραυστα Τα εξαρτήμα..
5.32€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089026
Σπρέϊ Καθαρισμού Αφαιρεί με ευκολία την πίσσα, το λάδι και τις πιτσιλιές της σφραγίδας του κάτω μέρους και του στεγανωτικού υλικού από τη βαφή και το χρώμιο Καλή ισχύς διαλύτη Αφαιρεί την επίμονη ακαθαρσία Εφαρμογή γαλακτωματοποίησης Εύκολο να ξεπλύνετεΟδηγίες Οδηγίες: Ψεκάστε απευθε..
9.27€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890104
Περιγραφή Μακροχρόνια και θερμοανθεκτική προστασία για ακροδέκτες μπαταριών Προστατεύει ακροδέκτες μπαταριών, πόλους μπαταριών και συνδέσεις βυσμάτων από τη διάβρωση, τις καιρικές συνθήκες και τα οξέα μπαταρίας Εμποδίζει την εμφάνιση αντιστάσεων μεταφοράς και πτώσεων τάσης, με αποτέλεσμα να παρατ..
7.53€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893221
Σπρέϊ Σιλικόνης Προστατεύει, συντηρεί και μονώνει μόνιμα με καλά εξομαλισμένη επιφάνεια πλαστικών, καουτσούκ και μετάλλων στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Πλαστικά τεμάχια (π.χ. αμορτισέρ, μάσκες ψυγείου, αεροτομές, προστατευτικές λωρίδες, οροφές αυτοκινήτων από βινύλιο ..
8.53€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890100
Σπρέϊ Επαφών Εξαλείφει τα προβλήματα ανάφλεξης γρήγορα και αξιόπιστα Αποτελεί προφύλαξη κατά των διαταραχών ανάφλεξης που προκαλούνται από την υγρασία στα μηχανοκίνητα οχήματα και σε άλλα συστήματα ανάφλεξης χαμηλής τάσης Οι λεπτομέρειες επεξεργασίας είναι συστάσεις που βασίζονται στα πειρ..
9.20€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890222
Σπρέι περιποίησης ταμπλό Ειδικά διαμορφωμένο προϊόν που δημιουργήθηκε για να καθαρίζει και να ξαναδίνει άμεσα τη φυσική λάμψη σε πλαστικά, ελαστικά, δερμάτινα και συνθετικά υλικά. Ιδανικό για να καθαρίζει και να απομακρύνει τη σκόνη και τους ρύπους από το χώρο του οδηγού (cockpit). Χά..
6.67€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089011
Ταχεία εκκίνηση κινητήρα για ψυχρές εκκινήσεις που είναι απαλή στη μπαταρία, με αποδεδειγμένο συνδυασμό δραστικών παραγόντων Βοηθάει στα προβλήματα εκκίνησης γρήγορα και αξιόπιστα, ιδιαίτερα σε κρύο και υγρό καιρό Για όλους τους δίχρονους και τετράχρονους βενζινοκινητήρες, με και χωρίς καταλυτικ..
9.71€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893052
Σπρεϊ Κυλίνδρων Για τη φροντίδα όλων των τύπων κλειδαριών Η εξαιρετική διείσδυση εξασφαλίζει πολύ καλή μετατόπιση της υγρασίας Αποτρέπει την κατάψυξη το χειμώνα, καθώς δεν μπορεί να συσσωρευτεί υγρασία Περιέχει πρόσθετα προστασίας διάβρωσης Μόνιμη προστασία μηχανισμών ασφάλισης Χωρίς..
11.81€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893114112
Σπρέϊ Ψευδάργυρου Υλικό επίστρωσης ψευδαργύρου με αντιδιαβρωτική αντοχή, σε γαλβανιζέ απόχρωση. Για την επιδιόρθωση γαλβανισμένων τεμαχίων. Προστατεύει αποτελεσματικά τα σιδηρούχα μέταλλα από διάβρωση. Ανοιχτόχρωμη, μεταλλική γυαλιστερή απόχρωση. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρά σ..
11.71€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08930155
Προστατεύει, συντηρεί λιπαίνει και μονώνει πλαστικά, ελαστικά ακόμη και μεταλλικά εξαρτήματα. Ιδανικό για την αναζωογόνηση των θαμπών πλαστικών διακοσμητικών και για την μείωση της γήρανσης των ελαστικών εξαρτημάτων.   Για το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (SDS)  πατήστε εδώ   ..
12.98€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893082400
Σπρέϊ Προστατευτικό Κερί Υδροαπωθητικό κερί αντιδιαβρωτικής προστασίας, υψηλής διαύγειας. Βαλβίδα 360° Ανθεκτικό στη θερμότητα Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως +160°C. Αξιόπιστο Διαθέτει ιδιότητες αυτοαποκατάστασης. Παρέχει πρόσφυση. Υδροαπωθητικό. Διαφανές Η αδιαβροχοποιημένη π..
11.51€
Brand: ARMOR ALL Κωδικός Προϊόντος: 163000100
  Κερί προστασίας για ζάντες Shield for wheels 300ml, ARMOR ALL.    Εμποδίζει την προσκόλληση της σκόνης των φρένων στις ζάντες. Απωθεί ακόμα και νερό, δεν αφήνει τη λάσπη να κολλήσει και να λερώσει την ζάντα.  Οποιαδήποτε μορφή βρωμιάς μένει πάνω στην αόρατη ασπίδα, οπότε καθαρίζετα..
16.30€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890106
Σπρέι αντιψυκτικού Για φρένα ASMBYPAST-ANTISQUEAKSPR-300ML Αντίστροφα για τα τακάκια των φρένων Για μακροπρόθεσμη πρόληψη Σταματά το φρενάρισμα των φρένων Μην εφαρμόζετε απευθείας στα δισκόφρενα ή στο υλικό τριβής Χρησιμοποιείτε μόνο πίσω από τα τακάκια των φρένων Οδηγ..
15.42€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0892331201
Σπρέϊ Ταχείας Απομάκρυνσης Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τον πάγο και τον λευκό παγετό Ακόμα και βαριά παγωμένα παράθυρα καθαρίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά από πάγο και λευκό παγετό Κανένα δύσκολο ξύσιμο των παραθύρων καθαρό Απαιτείται λίγος χρόνος Προστατεύει τα παράθυρα από..
10.04€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089361
Υλικό αντιδιαβρωτικής προστασίας. Μακρόχρονη αντιδιαβρωτική προστασία για νέες επαφές, διακόπτες και ηλεκτρομηχανικά μέρη κινητήρων. Εξαιρετικό λιπαντικό για λεπτά εξαρτήματα κινητήρων. Αφαιρεί τις ρύπους, τις ρητίνες, τα λάδια και τα μεταλλικά ρινίσματα. Δεν περιέχει οξέα, δεν δημι..
18.54€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089313920
Κατάλληλο για όλα σχεδόν τα υφάσματα  Γενικής χρήσης  Δεν αφήνει κατάλοιπα. Δεν δημιουργεί λεκέδες  Άχρωμο Ειδικά επιλεγμένος συνδυασμός πρώτων υλών Γρήγορη και μόνιμη δράση Τα μόρια των οσμών δεν „σκεπάζονται“ όπως συμβαίνει με τα προϊόντα αποσμητικών χώρου, αλλά απομακ..
16.59€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08931055
Σπρέϊ Μαύρο, ειδικό λιπαντικό που δεν «τρέχει», ανθεκτικό στις υψηλές πιέσεις. Ανθεκτικό στις υψηλές πιέσεις Αξιόπιστη αντιδιαβρωτική προστασία ακόμα και σε πολύ υψηλές θλιπτικές καταπονήσεις Απόσβεση θορύβων και κραδασμών Δεν «τρέχει» Εξαιρετική λίπανση ακόμα και σε σημεία λίπανσης ..
16.59€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 35 (2 Σελ.)