Menu
Καλάθι Αγορών

Κόλλες-Σιλικόνες

Φίλτρα Προϊόντων

Τιμή
Brands
DURO STICK1
WURTH13
Κωδικός Προϊόντος: 0892082100
Περιγραφή Για επισκευές και μακροχρόνια προστασία Υψηλή δυνατότητα ερπυσμού και πολύ καλή διείσδυση, προστατεύει αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο δυσπρόσιτες πτυχές Εκτοπίζει το νερό, διεισδύει και εκτοπίζει την υγρασία Δεν περιέχει αρωματικές ουσίες, είναι κατάλληλο για βαφές του εμπορίου και ε..
27.71€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893099020
Για την συγκόλληση υλικών, μιας σειράς πλαστικών και ελαστικών υλικών σε οποιαδήποτε σύνθεση. Οι επιφάνειες στοιχείων που κολλούν μεταξύ τους θα πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από λιπαρές ουσίες. Βάλτε την κόλλα οικονομικά και ισόποσα σε μια από τις δυο επιφάνειες. Ενώστε τις αμέσως και ασκεί..
6.63€
Brand: DURO STICK Κωδικός Προϊόντος: iso9001
Πυράντοχο σφραγιστικό έως +1.200°CΠυράντοχο σφραγιστικό και συγκολλητικό αρμών. Δεν ρηγματώνει από τις ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές και προσφύεται άρρηκτα σε πορώδεις και μη επιφάνειες από πυρίμαχους πλίνθους, φυσικές πέτρες, μπετόν, μαντέμι, σίδερο, ορείχαλκο, χαλκό κ.ά. Δουλεύεται εύκολα σε ορ..
6.65€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08932932
Αρμόκολλα Ελαστικό συγκολλητικό και στεγανοποιητικό σε μορφή πάστας με βάση την πολυουρεθάνη για ευρύ φάσμα χρήσεων. Τομείς εφαρμογής:Πληθώρα εργασιών συγκόλλησης και στεγανοποίησης σε διαφορετικά υποστρώματα όπως μπετόν, ξύλο, αλουμίνιο, περισσότερα βαμμένα μέταλλα, πολυεστέρα, γυαλί, πέτρα..
8.29€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08932931
Αρμόκολλα Ελαστικό συγκολλητικό και στεγανοποιητικό σε μορφή πάστας με βάση την πολυουρεθάνη για ευρύ φάσμα χρήσεων. Τομείς εφαρμογής: Πληθώρα εργασιών συγκόλλησης και στεγανοποίησης σε διαφορετικά υποστρώματα όπως μπετόν, ξύλο, αλουμίνιο, περισσότερα βαμμένα μέταλλα, πολυεστέρα, γυαλί, πέτρ..
8.29€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08932933
Αρμόκολλα Ελαστικό συγκολλητικό και στεγανοποιητικό σε μορφή πάστας με βάση την πολυουρεθάνη για ευρύ φάσμα χρήσεων. Τομείς εφαρμογής:Πληθώρα εργασιών συγκόλλησης και στεγανοποίησης σε διαφορετικά υποστρώματα όπως μπετόν, ξύλο, αλουμίνιο, περισσότερα βαμμένα μέταλλα, πολυεστέρα, γυαλί, πέτ..
8.29€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890024020
Περιγραφή Αστάρι πολλών χρήσεων για την προετοιμασία επιφανειών σε όλα τα συνηθισμένα υποστρώματα που συναντάμε κατά την αντικατάσταση παρμπρίζ Σύστημα 4 σε 1 Διευκολύνει τη συγκόλληση Αντιδιαβρωτική προστασία Ενεργοποιητής Προστασία από την ακτινοβολία UV Μαύρο αστάρι που σκληραίνει με την..
13.56€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890023601
Περιγραφή Κόλλα για παρμπρίζ/παράθυρα 1 συστατικού από πολυουρεθάνη για επιβατικά οχήματα Κόλλα υαλοΐνας με βάση PU. Τυπική αρθρωτή σύνθεση. Μεγάλη αντοχή στη γήρανση. Οι καιρικές αλλαγές δεν επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά του αρμού συγκόλλησης. Αντέχει σε μεγάλα φορτία και είναι ελαστική..
13.05€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0892072
Υποδαπέδιο Πίσσωμα Η βάση επικάλυψης με βάση άσφαλτο που περιέχει διαλύτες, δεν μπορεί να βαφτεί Με μακροχρόνια προστασία και αντιμυκητιασικό αποτέλεσμα Ανθεκτικό στο νερό και το αλμυρό νερό, αδύναμα οξέα και βάσεις Γρήγορη ξήρανση Μην στάζει από κάθετες ή όρθιες επιφάνειες Εξαιρετικ..
19.22€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890100055
Αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία Μόνιμα σταθερή κράτηση σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές  Γρήγορη-ξήρανση Με γρήγορη σκλήρυνση, το υλικό εργασίας μπορεί ήδη να φορτωθεί και να υποστεί επεξεργασία μετά από λίγο χρόνο.   Για το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (SDS)  πατήστε εδώ   ..
24.50€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 08900245
Σύστημα ενεργοποίησης επιφάνειας για την αντικατάσταση υαλοπινάκων οχημάτων Ειδικό, διάφανο βελτιωτικό πρόσφυσης για την κόλλα παρμπρίζ RAPID και REVOLUTION Πρόσθετα εξαρτήματα για κόλλα παρμπρίζ "Σύστημα διάφανων primer" Ενεργοποιητής για την αποκοπή (κορδόνι που απομένει) και προεπιχρισμένα παρ..
28.49€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890100064
Κόλλα επαφής με υψηλή δύναμη συγκόλλησης και μεγάλη θερμοκρασιακή αντοχή. Πολύ υψηλή θερμοκρασιακή αντοχή μέχρι 110°C Μόνιμη, καλή σταθερότητα σε διάφορες εφαρμογές Ταχεία στέγνωση Μικρότερος χρόνος εργασίας, αφού το υλικό μπορεί γρήγορα να δεχθεί περαιτέρω επεξεργασία Διπλή ρυθμιζόμενη κε..
43.33€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0893091
Για τη γρήγορη συγκόλληση των πλαστικών με σκληρή κόλλα. Εύκολος χειρισμός. Το εργονομικό σχήμα της φιάλης επιτρέπει την εύκολη χρήση με το ένα χέρι Πρακτικό ειδικό κάλυμμα, Για καθαρή εργασία χωρίς να φράξει το άνοιγμα της εξόδου Διαλύτης και χωρίς σιλικόνη Συνιστάται να φοράτε γάντια α..
45.86€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 089322105
Προστατεύει, φροντίζει και μόνιμα μονώνει πλαστικά, καουτσούκ και μεταλλικά μέρη μέσα και έξω από το όχημα με καλή δράση ολίσθησης Τα πλαστικά μέρη αποκτούν υψηλή στιλπνότητα και δεν γίνονται εύθραυστα Τα μέρη από καουτσούκ φροντίζονται, δεν σφίγγουν, δεν παγώνουν και δεν κολλάνε Εμποδίζει τις..
75.74€
Brand: WURTH Κωδικός Προϊόντος: 0890023800
Εφαρμογή Περιεχόμενα κατά την παράδοση Περιοχή εφαρμογής Φυσίγγιο 310 ml, ιδαίτερα κατάλληλο για αντικατάσταση τζαμιών αυτοκινήτων Οδηγίες Για τη χρήση, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η καθαρότητα της περιοχής εφαρμογής. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται το προϊόν μαζί με τα συνοδευτικά στοιχεία..
86.85€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)